U bent hier:

Commissie van de Maand: November

03/12/2023


[V.l.n.r.: Sophie de Graaf, Mart Homan, Dennis Brood, Tycho van der Laan]

Met trots presenteren wij jullie de commissie van de maand november: De Global Legal Experience Commissie! 

Na de door de commissie goed georganiseerde masterreis in Seoul waren wij al snel overeengekomen dat zij deze titel op hen zouden nemen. Zij hebben gezorgd voor een prachtige en onvergetelijke reis voor de leden die mee waren. Wij willen jullie heel erg bedanken voor alle voorbereidingen en het waar maken van deze reis!

Hierbij wat woorden van de Voorzitter, Sophie de Graaf, over de reis en de commissie:

Sinds de zomer hebben wij ons bezig gehouden met het kiezen van de locatie, het begroten van de reis en het regelen van het verblijf en de inhoudelijke evenementen. Wij zijn zeer trots op het resultaat. Het programma bestond onder andere uit het bezoeken van de Supreme Court of Korea, de Constitutional Court of Korea, de Nederlandse ambassade, Dentons Lee en de gedemilitariseerde zone. Wij willen alle deelnemers en het bestuur bedanken voor de geslaagde reis!
 

Partners