Nieuwe website!

17/12/2023

Achter de schermen zijn wij hier al een tijdje mee bezig, maar vanaf vandaag is onze nieuwe website live!

Je zal een mail ontvangen waarin je wordt uitgenodigd om in te loggen op de nieuwe website. Wanneer je bent ingelogd kan je je inschrijven voor evenementen, foto's bekijken en ALV-stukken inzien en je samenvattingen voor een ledenprijs bestellen! 

We hebben een aantal aanpassingen doorgevoerd. Op de site is een kalender te zien, zo heb je overzicht van alle activiteiten die zijn gepland. Wanneer je op een activiteit klikt, kan je dit gelijk in je persoonlijke agenda zetten! 

JFAS-leden die ook OVAS-lid zijn kunnen met deze gegevens ook inloggen op de nieuwe site van OVAS

Heb je verdere vragen of feedback over de nieuwe site? Neem dan gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet, 

De Juridische Faculteit der Amsterdamsche Studenten. 

 

Sponsoren