Commissie van de Maand: December

06/01/2024

[V.l.n.r.: Nora Achyilova, Nikola Radosavljevic, Bilgi Polat, Annemijn van Meelen]

Met veel trots presenteren wij de commissie van de maand november: de Sportcommissie!

De Sportcommissie heeft de afgelopen maanden hard haar best gedaan om al twee leuke evenementen neer te zetten en om alle evenementen voor het nieuwe jaar al gepland te hebben. Wij willen de commissie hier enorm voor bedanken en het is dan ook meer dan terecht dat zij in het zonnetje worden gezet! Wij kijken nu al uit naar de activiteiten die nog gaan komen. 

Hier volgt een kort woordje van de voorzitter, Nora Achyilova, van de Sportcommissie:

“Sinds begin november zij wij als sportcommiss druk bezig geweest met het bedenken en organiseren van leuke, interessante en creatieve sportactiviteiten. Zo proberen we telkens originele activiteiten te organiseren. In 2023 zijn we al naar een voetbalwedstrijd van Ajax vrouwen geweest en zijn we wezen curlen. We zijn hard bezig met het organiseren van de activiteiten van het komende jaar en hebben er erg veel zin in! 
Ons eerste evenement staat alweer gepland op 9 januari. Komen jullie ook mee bowlen?

Sponsoren