Commissie van de Maand: Januari

04/02/2024

Met veel trots presenteren wij jullie de commissie van de maand januari: de Wintersportcommissie?

De wintersportcommissie heeft de laatste maanden van 2023 hard gewerkt om voor de deelnemers een mooie week in de sneeuw te organiseren. Wij willen de commissie hier enorm voor bedanken, zonder hen waren wij nooit zo soepel de week doorgeskied.

Hier volgt een kort woordje van commissielid Kauthar Haroucha:

“Vanaf het begin hebben wij, als Wintersportcommissie, ons intensief beziggehouden met de voorbereidingen. Voor dit jaar wilden we een gedenkwaardige en unieke wintersportervaring creëren. Nadat we de locatie hadden bepaald, hebben we gezamenlijk nagedacht over leuke activiteiten die we in La Plagne konden doen. Uiteindelijk was het zover en hebben we er een ontzettend gave wintersport van kunnen maken. Wispo '24 was een succes! Zien we jullie volgend jaar weer?”

[V.l.n.r.: Kauthar Haroucha, Geeske van Velsen, Angel van Brenkelen]

Sponsoren