U bent hier:

114e bestuur gezocht!

18/03/2024

114e Bestuur gezocht! 

Vanaf nu is het mogelijk om te solliciteren voor het 114e bestuur van JFAS! Heb jij een groot hart voor de vereniging? Heb jij ideeën over hoe volgend collegejaar ingevuld kan worden? Solliciteer dan nu!

Kom in het bestuur van de oudste en grootste studievereniging van de faculteit Rechtsgeleerdheid! Ben jij een echte Voorzitter of meer een Commissaris Intern? Misschien wel allebei! Het is namelijk mogelijk om op meerdere functies te solliciteren.

Wil je meer te weten komen over een of meerdere functies? Stuur gerust een mailtje of appje naar het betreffende bestuurslid! Je kan ook een DM sturen. Daarnaast ben je altijd welkom om langs de JFAS-kamer (REC A0.55c) te komen om al jouw vragen te stellen.

De vacature staat open tot 12 april 2024. Solliciteer door middel van het sturen van een mailtje naar Secretaris@jfas.com met jouw C.V. en motivatiebrief. Vergeet niet te vermelden op welke functie(s) je solliciteert!

Sponsoren