U bent hier:

Commissie van de Maand: Februari

03/03/2024

Met grote waardering zetten we deze maand de Diversiteitscommissie in de schijnwerpers! 


De Diversiteitscommissie heeft zich de afgelopen maanden onvermoeibaar ingezet om een breed palet aan verrijkende activiteiten te organiseren, met als doel een diverse en inclusieve omgeving te creëren voor iedereen. Wij willen de Diversiteitscommissie hartelijk bedanken voor hun inspanningen.

Hier volgt een persoonlijke boodschap van de Voorzitter van de commissie, Shahram Malouki:

Wij, als Diversiteitscommissie, vinden het van groot belang dat onze vereniging en de toekomstige werkgevers een afspiegeling vormen van de samenleving en dat iedereen zich thuisvoelt. Sinds het begin van dit jaar zijn wij dan ook druk bezig geweest om meer bewustzijn te creëren via social media en mooie events voor jullie te organiseren. Zo hebben wij onlangs een zeer geslaagde lezing georganiseerd waarbij de Hoofdofficier van Justitie kwam vertellen over D&I binnen het OM. Deze lijn houden wij vast. Er staat dit jaar nog onder andere een mocktailworkshop, Iftar en een lezing over biculturele vrouwen aan de top van de commerciële advocatuur op de planning. Genoeg reden dus om de instagrampagina van JFAS goed in te gaten te houden!”


[V.l.n.r.: Richie Jacobs, Erinn van Barneveld, Shahram Malouki, Camille Chapman, Ângelo Visser]

Sponsoren