U bent hier:

Commissie van de Maand: April

01/05/2024

De Academische Commissie wordt deze maand in het zonnetje gezet!

De Academische Commissie houdt zich bezig met het organiseren van inhoudelijke en juridische evenementen. Wij willen hen graag bedanken voor hun inzet! Hier zijn wat woorden van de Voorzitter, Ângelo Visser, van de commissie:

De Academische Commissie is bij uitstek de geschikte commissie voor leden die graag op laagdrempelige wijze medestudenten (zowel jongere- als ouderejaars) willen helpen met het ontwikkelen van academische vaardigheden en softskills. Zo gaven Ângelo en Britt eerder dit jaar een cursus arresten lezen voor eerstejaars.
 

Ook verzorgde de commissie de recentelijk georganiseerde sollicitatietraining in samenwerking met LegalPeople. Ook heeft het een bezoek aan de Hoge Raad gedaan. Daarnaast staat er de aankomende maand een mooi academisch evenement op de agenda: een tentamentraining Personen- en Familierecht!

[V.l.n.r.: Judy Wong, Charlotte Heine, Ângelo Visser en Britt van der Meulen]

Partners