U bent hier:

Commissie van de Maand: Mei

02/06/2024

Deze maand wordt de JFAS+ Commissie in het zonnetje gezet!

De JFAS+ Commissie houdt zich bezig met het organiseren van de Alumnidag en de commissieledendagen.

Hier zijn wat woorden van de Voorzitter, Eline Schuurman, van de Commissie:

De JFAS+ Commissie organiseert de Alumni-dag en de Commissieledendagen. Tijdens de eerste Commissieledendag hebben we een geweldige tijd gehad bij Mooie Boules, waar we petanque-wedstrijden hielden. Later in het jaar kwamen we bijeen bij De Kaap, waar we fanatiek hebben gevolleybald. Beide activiteiten vonden plaats onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

Tijdens de Commissieledendag willen we onze betrokken leden bedanken voor hun inzet. Zij ontvingen daarom een speciale commissie trui en een commissieleden kalender als blijk van waardering.

Bij de Alumni-dag werden oud-bestuursleden uitgenodigd in de Heeren van Amstel voor een pubquiz. Wist je dat als je eenmaal bestuurslid bent geweest, je voor altijd lid blijft? Zo zorgen we ervoor dat de band met onze alumni sterk blijft. Het was erg leuk om oud-bestuursleden terug te zien!


[V.l.n.r.: Eline Schuurman, Sophie de Graaf, Samentha Goh, Britt van der Meulen]

Partners